Üdvözlünk az oldalon!
Something you might want to know about us.
Don't be hesitated to contact us if you have something to say.

Boldog Karácsonyt!

| | 2010. december 24., péntek
|


Sziasztok!
Először is, a SRP fansub nevében szeretnék mindenkinek boldog, békés karácsonyt, felejthetetlen szilveszteri bulit és sikerekben gazdag újévet kívánni!
Másodszor: számítsatok rá, hogy 27-étől felgyorsulnak az események az oldalon. A Saint Seiya: The Lost Canvas már teljesen le van fordítva, a következő célkitűzés pedig az Amagami SS. Eddig összesen 10 epizód megjelenése várható a közeljövőben, de talán több is lesz belőle. Érdemes rajtunk tartani a szemeteket! ;) Jó szórakozást! :)




8 megjegyzés:

Tomi írta...

Boldog Karácsonyt nektek is.

Névtelen írta...

Boldog Karácsonyt!! :D
Már alig várom a frisseket! :D

Russel írta...

Öröm hallani. Ore no Imouto is aktív marad majd azért ugye? (Mármint nem telhetetlen vagyok, de a másik felirattal se megnézni se eltenni nem akarom)

monalizy írta...

az Yennén múlik...

Névtelen írta...

Arigato

Ricz írta...

Én azt mondom, hogy a BD-khez is érdemes (sőt kell) megcsinálni az OreImot. Főként azért mert más a részek vége, mint amit a tévében adtak (a lemezeken külön extra volt az eredeti original ending címen). Szóval remélem Yenne csak nem adta fel az OreImot ^^

monalizy írta...

Nem adta fel, csak nehézkesen halad. De megfenyegettem, hogy ha nem végez vele, mire minden mást befejezek, akkor elveszem tőle. :D

Ricz írta...

Hmm... Hathatós módszer, tetszik :D

Megjegyzés küldése